Cele mai frumoase huse iphone 6

cea mai frumoasa husa iphone 6. Cele mai bune huse iphone 6
Share Button

Cum nisa de accesorii pentru smartphone-uri a explodat efectiv in ultimul timp, tot mai multi dintre utilizatorii de telefoane scumpe alegand sa isi cumpere o husa care sa le protejeze gadget-urile, era logic ca acest segment de piata sa inceapa sa se dezvolte, indeosebi in jurul smartphone-urilor de ultima generatie ca iPhone 6 sau Samsung Galaxy S4.

Vezi mai multe oferte de huse de iphone 6 frumoase si bune aici

La o prima cautare pe Google dupa keyword-ul “husa iphone 6”, oricine poate vedea ca marci ca Momax sau Macally au ajuns si in Romania si oricine isi poate cumpara un model, atat timp cat e dispus sa scoata din buzunar o suma ce variaza intre 50 si 110 lei.

De regula, husele Momax au marimi personalizate pentru majoritatea telefoanelor de top si de asemenea, au un pret relativ mic. Totusi, producatorii s-au axat mai mult pe protectia telefoanelor bazate pe sistemul de operare Android, prentru simplul fapt ca numarul acestora este cu mult mai mare decat numarul fanilor Apple ce au in proprietate personala un iPhone.

Pe cealalta parte, husele Macally sunt special facute pentru toate modelele de iPhone, fiind facute de asa natura incat ofera o protectie suplimentara in locurile cu cele mai mari sanse de a suferi socuri mecanice. Sigur, pretul acestora este ceva mai piperat, insa de asemenea, si feedback-ul oferit de clienti este unul foarte pozitiv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.