Cum gasesc un laptop ieftin si bun?

oferta laptop ieftin
Share Button

Spre marea mea surprindere tot mai des intalnesc persoane interesate de laptopuri ieftine noi sau chiar second hand. Chiar daca nu dispun de o calitate foarte mare, nici siguranta acestora nu este sportita deoarece antivirusii folositi sunt de slaba calitate, de multe ori free sau chiar piratati.

Conform ultimelor statistici, romanii utilizeaza tot mai des software-uri piratate precum antivirus sau alte sisteme de protectie chiar daca este vorba de laptopuri ieftine . Chiar daca acest lucru se poate numi frauda, iar frauda este complet interzisa, romanii ar trebui sa se gandeasca in primul rand la protectia datelor personale sau a conturile bancare.

oferta laptop ieftin

In ultima vreme utilizatorul poate fi notificat in legatura cu tranzactiile bancare efectuate chiar pe telefonul mobil. Nu este nevoie sa detineti un smartphone pentru a putea primi aceste mesaje atunci cand este incheiata o tranzactie. Va recomandam sa alegeti orice pachet de telefoane ieftine pentru tine sau activitatea angajatilor tai.

Avand in vedere ca noile gadget-uri aparute in urma cu un mai mult de un an sunt la mare cautare, tot mai des apar diverse sofware-uri pentru protectia tabletelor si laptopurilor. Diverse magazine scot in evidenta preturi imbatabile la tablete pc ieftine, de aceea tot mai des tinerii din Romania sunt dornici sa achizioneze aceste produse.

Sfatul meu pentru o protectie sporita este sa achizitionati software-uri licentiate. Orice produs oferit gratuit nu se poate ridica la asteptarile pe care dumneavoastra le aveti.

Iata cateva motive pentru a va proteja cat mai bine datele pe care le detineti:

– nu furnizati informatii precum CNP, numele si adresa dumneavoastra;

-nu furnizati Adresa de mail ( pentru protectie SPAM);

-nu furnizati Informatii bancare.

Acestea sunt cateva din cele mai importante motive, sper ca informatiile oferite mai sus sa va convinga si sa achizionati un software cat mai bun.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.