O zi speciala

luceafarul
Share Button

Toate zilele date omului sunt importante, frumoase, bune si utile!Sau depinde cum le traiesti, constientizezi si cum te raportezi la ele.

Insa este o zi ce are o mai mare incarcatura – cea in care te nasti si devii pelerin singuratic sau insotit de fiinte dragi pe Pamant. Este ziua in care parintii au vazut prima data ochii copilului si siguranta ca el este Darul Cerurilor si speranta ca Viata data lor isi va continua curgerea si prin Rodul lor.

Apoi an de an in aceiasi zi, ei revarsa iubirea lor sub diverse forme asupra copilului si totodata este prezentat prietenilor si cunoscutilor care devin „podoabe si daruri ” pe drumul vietii copilului.Gustand din acest „dar” reprezentat de relatia cu prietenii si vazand ca este bun , fiecare incearca sa aibe cati mai multi prieteni.

luceafarul

Pentru fiecare din noi este o zi din an in care am gustat din toate gandurile frumoase si bune pe care v-au fost transmise  si undele luminoase ce le-ati receptionat.

Si eu de ziua mea am exaltat in forul meu interior lasand incarcatura lor curata sa ajunga in profunzimea mea si sa ma hraneasca. Am pastrat din ele spre „economie” si pentru zilele urmatoare ale anului.

Pentru aceasta va multumesc pe deplin, voua – Prietenilor!

Si va doresc ca Bucuria sa va locuiasca Casa Sufletului si Viata sa o traiti frumos si bine „precum in Cer asa si pe Pamant”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.