Bijuterii bio, facute de ….. cei mai neconventionali bijutieri

carabeti: bijutieri ce fac bijuterie din aur
Share Button

Esti in cautarea unui bijutier neconventional, care sa realizeze o bijuterie bio cum nu a mai vazut nimeni?bijuterie din aur

Un arhitect francez a angajat un „trib” de larve de trichoptere sa confectioneze cele mai inedite bijuterii. El a observat ca acestea cand îşi construiesc propriile case se folosesc din materialele pe care le găsesc prin jurul lor,  dand dovada ca sunt  in acelasi timp buni ingineri, arhitecti si constructori.

bijuterii facute de larve de trichoptere

Datorita faptului ca traiesc  în mediul acvatic, îşi fabrica singure o „casa sarcofag” folosind nisip, scoici şi pietricele. Daca nu au aceste materiale la dispozitie Larvele de trichoptere se adapteaza si utilizeaza aproape orice fel de material pe care il gasesc pentru a isi contrui casa.

carabeti: bijutieri ce fac bijuterie din aur

Observand aceasta arhitectul francez Hubert Duprat, sa hotarat sa ii puna la munca si i-a „recalificat” pe carabeţi în adevăraţi aritecţi-bijutieri moderni ce pot fabrica bijuterii bio.

Pentru a le veni in ajutor le-a pus la dispoziţie, în loc de nisip şi scoici, perle, aur şi pietre preţioase, necesare pentru a îşi creea case-bijuterii.

In filmul de mai jos poti afla mai multe detali despre cum a decurs colaborarea dintre arhitectul Duprat şi bijutierii carabeţi şi ce sa intamplat cu despre operele de artă create de acestia.

Eu nu am la dispozitie astfel de bijutieri si am cumparat de 8 martie sotiei mele un inel din argint cu pietre semipretioase (agat si perla) de pe signdesign.ro, pe care o puteti admira in poza de mai jos

inel din argint cu agat si perlaMie imi plac bijuteriile cu linii simple ……………….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.