Care este mai atragatoare, o femeie blonda au o bruneta?

blonda sau bruneta
Share Button

blonda sau brunetaPrin ziare mereu gaseai articole in care multi spuneau ca blondele sunt mai cuceritoare decat brunetele, si eu cand fac cate o gluma cu prieteniii si chiar cu nevasta, spun ca vreau o blonda, acum de craciun grupul nostru de prieteni au facut cerere scrisa catre Mos Craciun sa ne aduca la fiecare cate o blonda cu tate mari. (toti cu exceptia unui suntem insurati cu brunete).

Mie unul imi plac in realitate brunetele, nu cred ca o blonda ar putea rivaliza cu adevarat cu o bruneta in ochii mei, dar bancurile si glumele cu blonde sunt totusi la moda.

Am citit acum un articol, ca niste cercetatori tembeli (asa cum sunt astia britanici si americani) au facut un studiu sa vada care femei sunt mai „iubite” in functie de culoarea parului.

Cum au facut studiul? Destul de ingenios , au luat mai multe femei pe care le-au vopsit in fiecare etapa a studiului in diferite culori si apoi le-au introdus in diferite cupluri si sa cerut parerea cand era mai atragatoare femeia, cand era blonda, bruneta sau roscata.

Concluzia studiului a fost ca brunetele sunt cele castigatoare, brunetele fiind considerate de barbati (dar si de femei) ,mai atragatoare si mai inteligente.

O fi curios sa sa vad si un studiu referitor la IQ femeilor blonde si brunete, daca tot sunt atatea bancuri cu blonde „inteligente”, o fi un sambure de adevar din asta.

Stiu ca mai era un studiu care spunea ca barbatii prefera sa aibao aventura cu o blonda si o relatie serioasa cu o bruneta.

Care este parerea ta? Preferi o blonda sau o bruneta?

4 comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.