Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara aparatura frigorifica

aparatura frigorifica
Share Button

Din perspectiva tehnica, aparatele frigorifice sunt echipamente termice cu functia de a lua caldura de la un mediu cu temperature mai scazuta si a o duce intr-un mediu cu o temperature mai ridicata. Aceste medii sunt numite sugestiv: surse calde si surse reci. Din considerente istorice, efectele temperaturilor scazute asupra omului si a alimentelor a fost observat inca din trecutul indepartat. In secolul XVIII erau deja cunoscute in jur de 15 formule care permiteau scaderea temperaturii.

Producerea frigului artificial a inceput in 1748, cand William Cullen a facut prima demonstratie prin evaporarea unui agent termodinamic. Cea mai mica temperatura obtinuta artificial a fost obtinuta in 1978 si a masurat mai putin de minus un milion de grade Kelvin. Instalatii frigorifice sunt cel mai des intalnite in industria chimica, alimentara, extractiva, constructoare de masini si laboratoare de cercetari. La momentul actual, in tara exista un numar de reprezentante care asigura montarea si buna functionare a acestor instalatii. In general, cel mai important pas este design-ul, asamblarea si punerea in functiune a echipamentului.

aparatura frigorifica

In acelasi timp, este crucial ca un service sa fie dispozitia clientilor, pentru a putea satisface si nevoile de mentenanta al instalatiilor. Un exemplu de firma care merge peste aceste nevoi uzuale este Amadi, care se ocupa de productia tuturor dispozitivelor frigorifice in depozitul personal, acestea fiind folosite in fabrici de procesare a carnii, de prelucrare a laptelui, cu aplicatii industriale, in cadrul patinoarelor artificiale si a magazinelor de produse alimentare. Intr-un domeniu cu multe implicatii in arii diferite ale comertului, seriozitatea si profesionalismul devin criterii de baza. Personalul instruit si specializat este nenegociabil, astfel garantandu-se calitatea serviciilor comercializate si a multumirii clientelei foarte diversificate.

Cu preturi mici, veti putea ajunge la o intelegere cu una din multele firme de profil din tara. Din perspectiva costurilor totale, este destul de probabil ca investitia voastra in aparatura frigorifica sa necesite un imprumut, dar sa nu va sperie acest lucru, garantia fiind pe termen lung iar investitia se va amortiza mai repde decat credeti. Chiar daca sunteti in faza de planificare sau stiti cu exactitate ce cautati, nu ezitati sa intrati in legatura cu cat mai multi specialisti pentru a fi siguri ca nevoile dumnevoastra sunt satisfacute integral. In situatia in care paleta de oferte nu va multumeste, cereti specialistilor sfaturi personalizate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.