Cea mai buna tastatura pentru media player

Share Button

cea mai buna tastatura pentru media playerDaca ti-ai luat un media player vei vedea ca nu este mereu comod sa ii folosesti toate caracteristile din telecomanda lui, daca vrei sa scrii ceva sau vrei sa navighezi pe internet ti-ar fi utila o tastatura wireless ce se poate conecta fie prin placa de retea wireless, prin bluetoth sau printr-un conector radio.

Mie imi place ca atunci cand stau in sufragerie la televizor sa imi mai verific email-ul si eventual si sa raspund la cineva fara sa mai deschid laptopul. Nu imi place sa scriu pe telefon asa ca prefer sa fac asta la televizor cu ajutorul media player-ului. Sa scrii folosind cursorul este destul de neplacut asa ca m-am gandit sa imi cumpar o tastatura fara fir ce sa o conectez la media player.

Tot cautand cea mai buna tastatura pentru media player am dat pe peste acesta tastatura pentru media player cu touchpad avand avantajul ca fi conectata la orice computer, desktop sau laptop, la smart TV si chiar media player – sau chiar HTPC , poate fi un dispozitiv cu sistem de operare Linux, Windows sau chiar Android.

Inial ma orientasem la alta tastatura cea de aici de la logitech dar am ramas la aceasta pentru ca are si tastele iluminate, si cum seara in sufragerie imi place sa stau cu lumina stinsa imi este de mare ajutor, gasesc mai usor tastele.

Un alt avantaj pentru care eu o consider cea mai buna este ca are si touchpad si scap astfel de mouce

Touchpad-ul are implementate functii complexe, ca scroll, click dreapta (multi-touch), pe langa asta, aceasta mini-tastatura wireless de la PNI are si un laser-pointer incorporat, eu nu am mai vazut pana acum asta, si cum noi mai avem nevoie sa facem uneori si sedinte sau prezentari la conferinte cred ca o face ideala pentru prezentari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.