Cea mai frumoasa femeie din lume acuzata de tradare

Aishwarya Rai Bachchan
Share Button

Aishwarya Rai BachchanTu ai auzit de Aishwarya Rai Bachchan? are o frumusete deosebita, niste ochi superbi si este una dintre cele mai admirate femei din întreaga lume. In 1994 a câştigat titlul Miss World, a devenit o actriţă faimoasă la Bollywood, sa casatorit cu fiul unui faimos actor indian si acum are si un copil.

Este amuzant ca in urma sarcinii a mai acumulat ceva kilograme in plus, cum este si normal de altfel pentru o femeie insarcinata. Daca pe ea nu a deranjat-o acest fapt, sotul nu a comentat nimic, in schimb fanii si tabloidele au luat foc, ei considera ca frumusetea ei este un bun al Indiei.

Fiecare au inceput sa ii dea indicatii despre cum ar trebui sa scape de kilogramele acumulate, si sa revina la silueta de vis cu care fusesera obisnuiti.

Apoi altii considera ca cine nu are grija de un corp atat de superb, comite o tradare la adresa natiunii indiene.

Eu sincer nu ii inteleg pe fanii astia, de ce sunt asa de disperati in legatura cu viata unei vedete, chiar daca a fost declarata cea mai frumoasa femeie din lume, fiecare trebuie sa isi traiasca viata proprie si sa nu impuna altora ce fac in particular.

http://www.youtube.com/watch?v=hpAAc8cjzCE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.