Complexele rezidentiale, alternativa moderna la spatiul urban

complexe rezidentiale
Share Button

De ce complexe rezidentiale, a fost intrebarea pe care multi dintr noi si-au pus-o la un moment dat sau altul. De ce sa alegem un spatiu de locuit semi-urban, care poate sa nu ne ofere atat de mult confort precum un apartament in centrul unui oras populat ? Aceasta intrebare a fost cu atat mai indreptatita cu cat spatiile de locuit din Romania au fost si inca sunt, in marea lor majoritate, de calitate inferioara din punct de vedere al confortului, fie ca se afla in mijlocul orasului sau la marginea sa.
Daca luam in considerare si faptul ca abia recent a pornit dezvoltarea suburbiilor din jurul oraselor, acestea neavand beneficii ale vietii moderne precum : canalizare, apa curenta, acces la retelele de cablu, internet sau telefonie fixa, intelegem cu mai multa usurinta retinerea romanilor atunci cand este adusa in discutie problema achizitionarii unui apartament sau a unei case aflate in cadrul unui complex rezidential.

Dezvoltatorii imobiliari aflati in acest moment pe piata imobiliara din Romania nu au pus inca de la inceput accent pe specificul pietei imobiliare din tara noastra, si anume nevoia de spatii de locuit ieftine, insa la care sa nu se fi facut rabat la calitate; din aceasta cauza proiectele prezentate pietei romanesti la inceputul complexelor rezidentiale au fost mai degraba un esec, ele neavand succesul scontat. Pe masura ce piata imobiliara din Romania s-a dezvoltat si a crescut puterea de cumparare a cetateanului de rand, au crescut si cerintele acestuia de la orice tip de dezvoltator imobiliar. Dincolo de nevoile esentiale de pana atunci, cumparatorii au inceput sa puna accent pe detalii, materiale folosite la constructie, finisaje si alte asemenea detalii.
Astfel dezvoltatorii imobiliari s-au vazut nevoiti sa tina pasul si sa se adapteze la o piata in continua schimbare, sa satisfaca toata cerintele clientului si sa ofere locuinte de calitate, la preturi competitive.

Asadar, de ce nu complexe rezidentiale ? Situate la mica distanta de oras, beneficiind de racordare la toate retelele de necesitati zilnice, de la racordarea la canalizare, la apa curenta, la reteaua de gaze, dar si la retelele de cablu sau de telefonie mobila, complexele rezidentiale de apartamente si case ofera acum si un simt sporit al sigurantei proprietarilor, majoritatea beneficiind de sisteme performante de supraveghere si de serviciile firmelor de siguranta, facand totul mult mai sigur.complexe rezidentiale
Un astfel de complex rezidential ce ofera case si apartamente de vanzare pentru familii tinere, dar si pentru familii numeroase, este Complexul rezidential Musicescu, situat in zona Braytim Timisoara, aproape de tot ce este necesar unei familii, de la scoli si gradinite, la centre de cumparaturi dar si de liniile de mijloace de transport in comun urban, totul pentru a asigura un trai mai usor rezidentilor sai.

Cu dotari si finisaje moderne, spatii verzi si locuri de joaca, dar si locuri de parcare puse la dispozitia rezidentilor sai, complexul rezidential Musicescu este solutia problemelor imobiliare care v-ar putea aparea in cale.

Sursa: http://www.coment.ro/complexele-rezidentiale-alternativa-moderna-la-spatiul-urban-2/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.