Cum sa devii un parior de succes

pariuri sportive
Share Button

pariuri sportiveSecolul vitezei si-a pus amprenta destul de serios si asupra caselor de pariuri si a pariurilor in general, generand astfel o intreaga nebunie pe marginea unui subiect arhicautat astazi pe internet, si anume „cum sa faci bani din pariuri sportive online”. Inainte de toate, e bine de stiut ca sunt o multime de siteuri de unde iti poti culege informatiile, aproape la fel de multe case de pariuri si, sa nu uitam, evident, de bonusul pe care il vei primi la inceput de drum. Un impuls ce iti poate fi de mare folos in rotunjirea bugetului de pariere.

Odata parcursi acesti pasi, urmati de consultarea multor carti de specialitate, in care ti se vor explica intr-un mod cat se poate de clar tipurile de pariuri, regulile jocului, cotele, sisteme de pariere, precum Sistemul de pariere Martingale, intr-un cuvant – TOTUL(!), nu iti mai ramane decat sa faci primul pariu, care depinde intr-o proportie covarsitoare numai de tine. Daca este castigator sau nu. Incadrandu-se in sfera jocurilor de noroc, pariurile au privilegiul de a se fi inscris intr-o gama ceva mai selecta, cea a activitatilor care presupun inteligenta, anticipatie si … matematica pura. Alaturi de poker, pariurile vin la pachet cu un set de reguli pe care ai face foarte bine sa nu treci atat de usor peste ele.

De vreme ce lumea nu este guvernata de haos, cel putin nu inca, nici aceasta activitate nu suporta si nu poate fi asociata cu acest gen de actiuni (pariuri haotice, nerespectarea bugetului, „datul cu banul” la alegerea pronosticurilor, s.a.), calmul si autospanirea primand pe termen lung. Multi dintre cei care isi construiesc adevarate averi pe seama pariurilor au devenit in timp adevarati roboti care nu tin cont decat de realitatile din teren. Tu ce atitudine imbratisezi atunci cand vine vorba despre pariuri?

Sincer eu nu sunt de acord cu  pariuri sportive online si nici cu o alta forma de pariuri sau jocuri de noroc, si am motivatiile mele, dar asta este alta discutie, si o sa o tratez intr-un subiect separat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.