Etnobotanicele mai periculoase decat heroina

Share Button

Din punctul meu de vedere, unul dintre lucrurile cele mai nocive pentru societatea romaneasca o constituie etnobotanicele, ele pot distruge mintea si sufletului unui om mai repede si mai eficient decat orice alt drog, legal sau ilegal.

Am citit astazi un articol in Evenimentul Zilei in care toxicomanii, recunosteau ca etnobotanicele le fac mult mai mult rau decat heroina, si in comparatie cu etnobotanicele pare ca heroina este inofensiva.

Se pare ca multi oameni ajung la spital sau in cimitir in urma consumului de etnobotanice, dar nu daor pentru ca ei consuma etnobotanice, ci pentru ca sunt agresati de toxicomani, acestia isi pierd ratiunea, discernamantul si ajung sa faca diverse infractiuni pe care nu ar fi putut sa le faca atunci cand nu erau consumatori de etnobotanice.

Ma uit la guvern si la parlament si vad cu amaraciune la unii neputinta la altii dorinta de a isi proteja afacerile.

Initiativa guvernului de a pedepsi pe cei care vand astfel de substante periculoase pentru faptele celor care le consuma mi se pare foarte buna, o sa fie cam greu de pus in practica, de dovedit ca cel ce era sub influenta etnobotanicelor si a produs pagube materiale, a lovit pe cineva, etc a cumparat acel plic de etnobotanice de la magazinul X, dar daca se reusesc ceva condamnari sa vezi cum osa tremure baietii. Probabil multi din „afaceristii cu etnobotanice” au protectie politica prin administratiile locale, politie, judecatorii si parlament, dar asteptam sa vedem ce se intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.