Inforenergetica in Clasificarea ocupatiilor din Romania 2012

inforenergetica

inforenergeticaPentru cei care nu mi-au mai pus intrebari despre posibilitatea de a practica inforenergetica ca o meserie de sine statatoare, am gasit reconfirmarea ca inforenergetica si radiestezia sunt incluse in Clasificarea ocupatiilor din Romania, conform ORDIN nr. 1.832 din 6 iulie 2011 privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania, emis de  MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE  si publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 561 din 8 august 2011.

Din monitorul oficial la care se facem referire mai sus am extras urmatorul text in care putem gasi ca cel ce practica inforenergetica are codul cor:  223007 si titulatura de infoenergetician radiestezist.

 223 Practicieni de medicinã complementarã/alternativã
Practicienii de medicinã complementarã/alternativã previn, diagnosticheazã şi trateazã bolile, infecţiile, leziunile şi alte deficienţe fizice şi mentale şi se ocupã cu menţinerea sãnãtãţii generale a oamenilor prin aplicarea cunoştinţelor, abilitãţilor şi practicilor acumulate prin studiul detaliat al teoriilor, credinţelor şi experienţelor originare din anumite culturi specifice.

2230 Practicieni de medicinã complementarã/alternativã
Practicienii de medicinã complementarã/alternativã previn, diagnosticheazã şi trateazã bolile, infecţiile, leziunile şi alte deficienţe fizice şi mentale şi se ocupã cu menţinerea sãnãtãţii generale a oamenilor prin aplicarea cunoştinţelor, abilitãţilor (deprinderilor) şi practicilor acumulate prin studiul detaliat al teoriilor, credinţelor şi experienţelor originare din anumite culturi specifice.
223001 cercetãtor în medicina tradiţionalã
223002 asistent de cercetare în medicina tradiţionalã
223003 instructor ergoterapie
223004 tehnician homeopat
223005 instructor de educaţie sanitarã
223006 bioenergetician
223007 infoenergetician radiestezist
223008 terapeut în terapii complementare

In COR gasim specificat ca pentru calificarea  Infoenergetician radiestezist (Subgrupa majora 22, Grupa minora 223, Grupa de baza 2230) este necesar Nivelul de instruire: 4 (studii superioare).

Astfel cei care doresc sa faca din inforenergetica o meserie o pot face cu ajutorul diplomei de studii superioare si a diplomelor de radiestezie si inforenergetica.

Eu personal sunt inforenergetician practicant de multi ani si inforenergetica ma ajutat sa imi rezolv multe probleme ce au aparut atat in viata de familie cat si cea profesionala.

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.