Mandru ca sunt Roman

roman tir cu Mihai Eminescu
Share Button

Am primit pe email un articol publicat de cancan.ro cu nu roman care a facut din tirul sau, o declaratie de iubire pentru spiritul  marelui poet roman Mihai Eminescu.  Este vorba de domnul Gheorghe Vlase din Slobozia proprietarul unui tir unic in Romania, si din punct de vedere a caracteristicilor tehnice dupa cum spune domnul Vlase “Motorul dezvolta 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Sa stiti ca doar patru astfel de exemplare sunt in lume. Unul se afla in Spania, altul in Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”,  iar aspectul cel mai interesant este ca prelata tirului este inscriptionata cu  o imagine foarte frumoasa celui mai importat poet roman, Mihai Eminescu, alaturi de versurile “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie/ Tara mea de glorii, tara mea de dor!”, iar pe spatele remorcii are inscriptionat steagu romaniei si indemnul “Nu uita ca esti roman!”.

 

roman tir cu Mihai EminescuPe mine ma impresionat acest om si felul cum a ales sa isi arata iubirea fata de acest popor, mai ales ca toata aceasta branduire la costat aproximativ 2000 de Euro, si sincer eu nu cunosc multi oameni care ar „risipi” 2.000 Euro doar ca sa arate ca isi iubeste tara si neamul din care sa nascut.esti roman

ROMANUL Vlase mai are in proiect inca o prelata prin care vrea sa omagieze cel mai mare conducator care au fost pe aceste meleaguri de la moartea lui Decebal pana astazi, de data aceasta va fi infatisat Stefan cel Mare, cu urmatorul mesaj: “Basarabia n-a fost a mea, ci a urmasilor urmasilor mei!”.  Sunt curios si nerabdator sa vad si pozele cu aceasta noua prelata.

ROMANUL Vlase marturiseste ca pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund miscati de mesajele si de imaginile de pe TIR-ul sau,  si poate la determina ceva schimbari in suflet.

Un exemplu bun de urmat si de altii, si sa il ajute Dumnezeu sa aiba multe comenzi de transport pentru acel TIR si sa nu aiba niciodata accidente sau alte experiente neplacute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.