Marian Vanghelie cel mai bun premier al romaniei

marian vanghelie premier
Share Button

marian vanghelie premierCred ca criza politica actuala poate fi rezolvata foarte simplu, sa il numim direct premier pe Marian Vanghelie. Poate te intrebi de ce aceasta solutie? Pai nu ati vazut cati ministri dezastruosi au fost in ultimul timp, o multime de acuzatii de plagiat, CV fals sau gresit, asa ca trebuie eliminata din fasa orice posibila problema. Mai jos aveti un articol de pe site-ul realitatea in care se demonstreaza foarte clar cele afirmate.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a avut o ieşire la Realitatea TV în care a anunţat că vrea să devină premierul României.

“Eu am conştiinţa curată, nu veţi găsi la mine nici o lucrare de doctorat plagiată”.

Vanghelie a precizat că, din punctul său de vedere, este clar că şcoala prea multă corupe oameni. “Aţi văzut vreun om fără Bacalaureatul luat să fie acuzat de plagiat? Nu, că e cinstit. Abia ce ajunge la facultate, mediul şi colectivul îl distrug, se dedă la tot felul de infracţiuni”.Primarul a mai povestit cum, la el în sector, crescând în condiţii vitrege, în sărăcie, a avut prieteni din copilărie care au ajuns la facultate. “Erau tineri, ce ştiau, a fost un moment de rătăcire. Da’ aşa-i statul, nemilos cu ăştia mici, le-a dat din prima 4-5 ani de facultate obligatorie. Am avut un prieten, om cumsecade, cu frica de Dumnezeu, odată a făcut o greşeală mică şi a trebuit să ispăşească 6 ani de facultate, la medicină. Când a ieşit de-acolo nu mai era om, era ditai şpăgarul”.Vanghelie a mai spus că, în cazul în care va fi numit prim-ministru în CV-ul lui nu vor fi găsite nici măcar greşeli gramaticale grave. “Câte erori poţi găsi pe o foaie albă pe care e scris doar numele meu?”, a comentat edilul.

 

Comentarii

Scormonind internetul pentru a afla cartea favorita a lu domnu Marean, am gasit pe blogul personal un topic in care, domnu Marean dezvaluia ca in copilarie ii placea sa scrie poezii pe care dorea sa le publice in almanahe, insa a fost dezamagit ca desi trimisese o gramada de poezii catre redactie niciuna nu a fost publicata. La insistentele utilizatorilor care au postat pe forum, Marean a facut publica prima lui poezie, prima in care si-a simtit vocatia. Iata poezia:

„Două ochi „

Pe un lac de ape,
Două ochi clipeşte
Ce să este oare?
Este două peşte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.