Niacin X-TREME si sanatatea cardiovasculară

Niacin X-TREME si vitamina b3

Niacina este principalul ingredient din noul produs Calivita – Niacin X-TREME

Si care este legatura dintre sistemul tau cardiovascular si Niacin X-TREME?

  • Se ştie că niacina, dar nu niacinamida, poate creşte nivelul de colesterol „bun” (HDL, lipoproteine de densitate mare), şi poate reduce nivelul de colesterol „rău” (LDL, lipoproteine de densitate mică) şi de trigliceride.
  • Niacina poate spori efectul medicamentelor pentru reducerea nivelului de lipide, însă este foarte important să cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul de niacină.
  • De regulă, o doză zilnică de 1.500 mg niacină (1.000-2.000 mg/zi) poate reduce nivelul de lipide cu 10-20% şi poate creşte HDL cu aproape 20%.
  • Astăzi ştim că lipoproteina a (Lp(a)) reprezintă un factor de risc independent pentru afecţiunile cardiace cronice, iar niacina este una din substanţele cu cel mai mare potenţial de reducere a Lp(a), chiar cu 30%!
  • Reducând nivelul de lipide sanguine, niacina poate scădea riscul de infarct miocardic de tipul 2.
  • Disfuncţiile erectile (ED) reprezintă o afecţiune des întâlnită, care afectează mai mult de 50% dintre bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 40 şi 70 de ani şi este strâns legată de afecţiunile arterei coronare şi de alte boli cardiovasculare. Conform unui experiment randomizat, controlat placebo, pe grupuri paralele, desfăşurat în 2011, niacina a îmbunătăţit funcţia erectilă la pacienţii cu ED moderate până la severe şi cu dislipidemie.

Niacin X-TREME il poti comanda de pe www.cali.ro

Niacin X-TREME si vitamina b3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.