Plugin-uri pentru magazine online wordpress

Share Button

Multi spun ca comertul se va muta in online, si cum sunt din ce in ce mai multi care doresc sa isi faca un magazin online, va voi prezenta pe scurt 5 pluginuri e-commerce gratuite pentru wordpress. Nu putem spune ca sunt cele mai bune, deoarece nu le-am testat suficient astfel incat sa fac o evaluare cat mai corecta

1. Cart66 Lite

Cart66 Lite este un plugin e-commerce simplu dar foarte puternic ce poate fi instalat pe WP si cu ajutorul caruia ai in timp scurt un magazin online. Acest plugin poate fi folosit atat pentru a vinde produse digitale (softuri, servicii), precum si produse fizice (produse cosmetice, telefoanem, etc). Are posibilitatea de integrare cu amazon. Se pot seta diferite monede pentru plata, se poate alege dintre mai multi furnizori. Poţi de asemenea să plasezi în orice pagină reclame pentru un profit mai mare.

2. ESHOP PLUGIN

EShop este un plugin de magazin online pentru WordPress destul de manevrabil. Ai posibilitatea de a alege dintre diferite modalitati de afisare a produselor, poti seta diferite promotii si discounturi, are integrate diferita modalitati de plata Authorize.net, Paypal, Payson, eProcessingNetwork, Webtopay, iDEAL and Cash/Cheque!. Se poate trasforma rapid intr-un catalog de produse. Trimite email-uri automate personalizate, realizeaza o evidenta primara a stocului, realizeaza statistici, posibilitate de alege metode de transport, etc.

3. Jigoshop WordPress E-Commerce Plugin

Jigoshop are implicit setate multe functionalitati esentiale pentru functionarea unui magazin online. In doar cateva minute poti configura magazinul tau online cu cateva produse sau servicii. Produsele se pot grupa pe categorii, ai rapoarte detaliate, in interiorul tabloului de bord ai graficele de vanzări, comenzi, recenzi si notificari, precum si statistici.
Gestioneaza stocurile si comenzile clientilor cu usurinta. Jigoshop a fost proiectat pentru a face partile plictisitoare ale comertului online, mai putin plictisitoare!.

4. WP E-Commerce plugin

WP E-Commerce este cel mai populat plugin pentru realizare magazin online in WP, cu peste 1.5 milioane de descărcări. Este un plugin foarte usor de instalat si de utilizat cu orice temă WordPress. Ai de ales intre metode multiple de plată, cecuri, plata ramburs, PayPal, etc. Se poate customiza foarte uşor şi aspectul poate fi modificat după bunul plac. Posibilitatea de adaugare de cupoane de reducere, diferite discounturi in functie de cantitare, afiseaza produse similare. Este Integrat cu Google Base, posibilitati de share in cele mai populare retele de socializare.

5. Quick Shop Plugin

Quick Shop adaugă in sidebar cosul de cumparaturi al clientului de-a lungul paginii. Quick Shop suporta plata prin Paypal si notifica clientul prin email. Un editor TinyMCE integrat pentru editarea produselor. Vizitatorii pot sa inlăture oricand orice produs din cosul de cumparaturi, fara sa reincarce pagina datorita functiilor AJAX.

6. YAK Shopping Cart plugin

YAK Shooping Cart are o caracteristica foarte interesanta, poate face asocierea intre produsele din magazinul online si paginile sau posturile tale de blog, astfel ID-ul postului devinde codul produsului. Poti foarte usor sa ordonezi produsele pe categorii, ai multiple posibilitati de configurare a cosului de cumparaturi. Se poate alege intre multiple metode de plată printre care PayPal, carduri, ramburs si altele. Sunt disponibile contracost diferite add-on-uri.

One comment

  • Te felicit!!! cineva care sa gandit sa ne detalieze aceste plugin-urii. de foarte multe ori cautam un plugin dar nu avem idee exact ce poate sa faca acesta.. mersi..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.