Care sunt cele mai cunoscute produse Calivita?

produse calivita

produse calivitaAm observat ca este din ce in ce mai multa reclama online la produsele Calivita, si ma intreb care este rostul acestei reclame, o fi concurenta asa de mare si vanzari suficient de mari pe aceasta piata de produse naturiste pentru a fi necesara asa multa reclama? Si totusi cum sta Calivita in privinta preturilor fata de alte companii ce vand produse similare?

La Calivita cele mai renumite produse sunt Siropul Noni si Rhodiolin, daca in cazul siropului de Noni concurenta este mare, fiind multe firme care aduc in Romania asa ceva, in cazul suplimentului Rhodiolin in aparenta nu prea au concurenta, dar cum compozitia Rhodiolin are la baza planta Rhodiola Rosea, putem constata ca sunt ceva produse ce contin aceasta planta vandute de alte companii.

In cazul siropului de Noni, cei de la Calivita au preturi care se incadreaza in media pietii, dar sunt si firme care vand acest produs la un pret mult mai mic decat cei de la Calivita, si totusi au vanzari mai mici, care o fi misterul? O fi o calitate mai buna sau un marketing mai bun?  Greu de spus, calitatea unui produs naturist este greu de apreciat de noi din afara, cu exceptia cazului in  care unul este foarte prost.

Si produsele cu Rhodiola Rosea sunt mai ieftine decat Rhodiolin, dar totusi numele acestui produs sa facut foarte cunoscut incat cei care au nevoie de un supliment cu efectele plantei Rhodiola Rosea apeleaza in numar destul de mare la Rhodiolin.

Ca sa va convingeti de aceasta puteti sa verificati lista de preturi Calivita si sa faceti o evaluare a acestor preturi, vi se par corecte sau nu.

Trebuie sa tinem cont ce de multe ori pretul are si legatura cu calitatea unui produs, chiar daca este folosita aceeasai planta contribuie in calculul pretului tot procesul de la culegerea plantei (sau cultivarea ei)  pana cand produsul ajunge in magazin, produsele poate fi prelucrate de niste muncituri neingrijiti intr-un grajd sau intr-o fabrica ultra sterila cu tehnologie de ultima generatie, ceea ce se transpune pana la urma in preturi.

Daca doriti sa va completati informatiile despre produsele Calivita va recomand sa vizitati  un Magazin Calivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.