Sarcina pe saptamani

sarcina pe saptamani
Share Button

sarcina pe saptamaniSarcina reprezinata pentru orice femei un moment extrem de important in care feminitatea iese in evidenta mai mult decat oricand alta data, bineinteles ca sunt si in acest caz exceptii. O femeie care este insarcina are parte si de acele mici sacrificii si greutati pe care le presupune o sarcina, nu doar de bucurii. Dar toate aceste mici greutati in timp nu se mai vad deloc pe langa bucuria obtinuta in urma unei sarcini de 40 de saptamani, mai ales dupa nastere cand te poti bucura de bebelus.

Probabil ati vazut si voi ca femeie nu se poate simti cu adevarat implinita pana nu ramane insarcina, indiferent de opiniile feministelor trebuie sa acceptam ca aceasta capacitate a unei femei de a naste copii nu poate fi dobandita de nici un barbat, sarcina este una si poate cea mai importanta diferenta dintre un barbat si o femeie.

Inca din momentul in care a avut loc conceptia, apoi pe parcursul celor 40 saptamani de sarcina, si pana la nastere, continuand cu alaptarea, organismul unei femei trece prin multe transformari structurale si hormonale, ce au ca scop sa pregateasce femeia atat pentru sarcina ca si pentru perioada de dupa sarcina.

E o realitate ca in societatea moderna viata de femeie insarcinata nu este chiar asa de usoara si de frumoasa precum si-o doreste fiecare femei, dar poti apela la ajutorul unui ghid care prezinta sarcina pe saptamani, care te va ghida in aceste 40 de saptamani si care te va ajuta sa intelegi ce se intampla cu tine si cu bebelusul in fiecare din aceste magice saptamani de sarcina, un astfel de ghid te ajuta sa te pregatesti din timp pentru schimbarile ce urmeaza sa aiba loc cu tine si bebelusul.

Sarcina pe saptamani te sprijina sa stii inca inainte a se intampla, totul,  pas cu pas pentru momentul in care iti vei privi bebelusul pentru prima oara, sarcina pe saptamani te pregateste pentru cea mai importanta misiune, aceea de a fi o mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.